"GOEDE KWALITEIT MAAKT EEN GOED LEVEN"

Internationaal gerenommeerd specialist in het vakkundig assembleren, verpakken en transporteren van medische instrumenten, medische hulpmiddelen en meer.

BSI Certficate of Registration

Wij zijn gecertificeerd volgens de onderstaande ISO norm:

ISO 13485:2016 & EN ISO 13485:2016

Meer weten? Neem dan hier een kijkje

Voeg je header hier toe

Onze kwaliteits medewerkers

“Samen waarborgen wij de kwaliteit”

Kwaliteits manager

Marja Weidijk

In Oktober 2018 ben ik begonnen als kwaliteitsmedewerker bij Almed, en in April 2021 door gestroomd naar de functie van kwaliteitsmanager.

Ik heb 30 jaar ervaring in de farmaceutische sector, op diverse afdelingen en in verschillende functies. Daar waar kwaliteit altijd al hoog in het vaandel gestaan heeft bij mij vervul ik mijn functie als QA bij Almed met veel plezier.

Ons team

Kwaliteits medewerker

Sam Hoogeveen

“In december 2018 ben ik begonnen bij Almed als cleanroom medewerker, al snel kreeg ik de kans om door te leren als machine operator. In de tussentijd ben ik toen ook de studie Kwaliteits- en Procesmanagement gaan volgen en heb deze succesvol mogen afronden. Waarnaar ik de kans heb gekregen om door te mogen groeien tot kwaliteitsmedewerker binnen Almed.”

De rest van ons team bekijken?

Onze kern-
waarden

5/5

Kwaliteit

Ons motto is: "Goede kwaliteit maakt een goed leven." Daarom streven wij ook altijd naar de beste kwaliteit voor al onze klanten.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is gezien de producten waar wij mee werken zeer belangrijk, daarom staat dit bij ons ook hoog in het vaandel.

Zorgvuldigheid

Onze eigen, niet onbelangrijke bijdrage aan het redden van mensenlevens. Ons uitgangspunt: de zeldzame perfectie waar onze klanten altijd naar streven, is ons dagelijks werk. Een erg mooi vak, vinden wij.