ONZE CLEANROOM

Een cleanroom is een zeer schone werkomgeving: ontworpen om contaminatie uit het productieproces of uit onderzoek in die omgeving te verminderen of zo mogelijk uit te sluiten.

ULTRASCHONE RUIMTES

Cleanrooms zijn speciale ruimtes, ultraschoon, ontworpen voor speciale productieprocessen waar schoon werken belangrijk is, vaak letterlijk belangrijk. In de ruimtetechnologie kan bijvoorbeeld de kleinste fout bij het bouwen van satellieten leiden tot kostbare en onvoorspelbare rampen.

De lucht moet gegarandeerd zuiver en vrij van “vervuiling” zijn, beduidend schoner dan een conventionele operatiekamer in een ziekenhuis.

Onmisbaar voor het schoon verpakken van medische hulpmiddelen of medische instrumenten, maar bijvoorbeeld ook voor de distributie en opslag van voedingsmiddelen die absoluut veilig en hygiënisch moeten zijn.

5/5

ZORGELOZE ZEKERHEID BIEDEN

Niet met het blote oog te zien, maar in gewone buitenlucht in een stedelijke omgeving zwerven gemiddeld 35 miljoen kleine vervuilingen, in de meeste woonkamers ook.

Er zijn kleine en grote ‘cleanrooms’: van een enkele werkplek tot werkvloeren en assemblagehallen van enkele honderden vierkante meters.