OVER ONS

THUIS IN HOOGEVEEN, NEDERLAND

Internationaal gerenommeerd specialist in het vakkundig assembleren, verpakken en transporteren van medische instrumenten, medische hulpmiddelen en meer.

MISSIE

Almed staat midden in de samenleving en wil kwalitatief hoogwaardige producten leveren tezamen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ondernemen met oog voor de omgeving en maatschappij vinden we bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij.

VISIE

Het motto van Almed is; Goede kwaliteit maakt een goed leven, kwaliteit op alle punten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat Almed voor iedere klant een betrouwbare leverancier is die de hoogst mogelijke kwaliteit nastreeft voor patiënt en gebruiker. Kwaliteit leveren door mensen in te zetten op de voor hun beste positie in de organisatie met als gevolg zeer gemotiveerde medewerkers. Klanttevredenheid wordt bereikt door op het gebied van zowel kwaliteit als leverbetrouwbaarheid aan de eisen van de klant te voldoen.

Onze kern-
waarden

5/5

Kwaliteit

Ons motto is: “Goede kwaliteit maakt een goed leven.” Daarom streven wij ook altijd naar de beste kwaliteit voor al onze klanten.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is gezien de producten waar wij mee werken zeer belangrijk, daarom staat dit bij ons ook hoog in het vaandel.

Zorgvuldigheid

Onze eigen, niet onbelangrijke bijdrage aan het redden van mensenlevens.
Ons uitgangspunt: de zeldzame perfectie waar onze klanten altijd naar streven, is ons dagelijks werk. Een erg mooi vak, vinden wij.